Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 23:56 - Осмото чудо на света
Автор: vesi7yy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
1



 Осмото чудо на света

 

  Защо любовта понякога е толкова трудно достижима, а понякога толкова лесно ти завърта ума. До такава степен те изпълва с неописуеми емоции. Обожавам тези чувства. Чувстваш се безгрижен, чувстваш, че летиш в облаците. Толкова си влюбен, че чак ти е трудно да стъпиш на земята и да виждаш нещата реално. Веднъж един човек ми каза: „ Отгоре всичко изглежда по- красиво.”

  Любовта- това са едни от малките неща, които обичам, че се случват на нас хората. Създадени сме, за да се обичаме. Без обичта на хората и без да раздаваш своята любов на тях за какво ти е да тупти сърцето ти всеки ден. Вярвам, че всеки може да обича. Разбира се, той трябва да желае да обича и да изпитва това прекрасно чувство. Но има и такива, които ги е страх да обичат, плашат се, защото са били много пъти наранявани и си слагат защитна стена- страхът, който да ги пази. Колкото и да ме нараняват няма да спра да обичам. Няма да спра да раздавам любов, защото заради това живея. Ще чувствам любов и ще обичам докато сърцето ми бие.

  Много често си мислим, че жените обичат повече, защото те са нежният пол и са по- чувствителни. Но и мъжете могат да чувстват да бъдат раними. Не може винаги да са силните и смелите. Все пак и те са хора и те обичат силно както всички живи същества. Мъжете могат да бъдат много обичливи и любвеобилни, но понякога малко ги е страх да си показват чувствата пред другите.

  Нека обичаме и се чувстваме обичани, защото това ни кара да се чувстваме уникални и значими. Всичко ще постигнем в живота чрез любов и ще постигнем щастието, за което мечтаем. Любовта е разковничето на миналия, настоящия и бъдещия живот.


image






image



Тагове:   чудо,   живот,   чувства,   любов,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vesi7yy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 43058
Постинги: 33
Коментари: 6
Гласове: 16
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930